antrasit gri boya Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Bu kutuyu aksiyonaretleyerek "Bilgilerinizi şiddet ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza birebir olarak çalışmaleriz" ifadesini okuduğumu ve onaylama ettiğimi onaylıdeğerlendirme.

Siz bile mekân dekorasyonunda antrasit rengine ve bu rengin ihtişamlı asaletine durum bayılmak isterseniz temelı özel renk seçimleri ile dekorasyonda başkalık yaratabilirsiniz. Antrasit rengi ile uyumlu renkler hem nötr renge dirilık katarken hem de alanın aydınlanmasını katkısızlayarak hararetli renk kullanmaı olabilir kıldığından ötürü bu eşsiz rengi her yerde harcamak kolaylaşıyor. 

Bu çerezi dönem dışı buzakırsanız, tercihlerinizi kaydedemeyiz. Bu da, bu web sitesini her görüşme ettiğinizde çerezleri yine etkinleştirmeniz veya fasıl dışı bırakmanız gerekeceği valörına hasılat.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız alanı bol etmek ve öldürücülıktan uzaklaşmak bâtınin canlı tonları yeğleme etmenizi öneririz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz adamakıllı renklerden birisi. Ancak kasvetli bir platform yaratmamak bâtınin çok uyanıklık etmeniz müstelzim renklerden bile birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok nazarıitibar etmeniz gerekmektedir.

İşte bu duvar boyasını uygularken dört dörtlük skorlar elde etmenizi sağlayacak bazı üs ipuçları:

Bu renk bayağı kullanışlı antrasit renk tonları ve gönül rahatlığı vericidir. özen edilmesi müstelzim anrasit mai duvar boyası renginin yoğun tonlarında dekorasyondaki ren dengesidir. Yoğun renk tonları ile elan zıt pastel engelsiz renk tonlarını kullanmayı deneyebilirsiniz.

Nasıl ki antrasit gri hangi renklerle uyumludur sorusuna verilecek yanıt buradaki liste ile sınırlı değil. Mutlaka bulunan renklerin tonlarıyla oynamalar da bünyelmalıdır.

Antrasit, biraşkın tonu ve tonu olan çok kıpkızıl bir gri renktir. Evinizde ince bir hava antrasit gri dekorasyon yuvarı tekvin etmek istiyorsanız, kıpkızıl gri duvarlar veya sprey boya ahşap ve metalden dokumalmış mobilyalar yeğleme edin.

Gri renk duvar boyası, diğer renklerle birleştirilerek bazı alanları vurgulamak bağırsakin bile kullanılabilir. Bir duvarınızı; kırmızı, sarı, yeşil, turuncu üzere renklerden biri ile vurgulamak istiyorsanız kalan duvarları gri renk tonlarından biri ile boyayıp abra kurabilirsiniz.

Tamamı ile mat bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde tasarımlanır. Özellikle duvarlar bölgelere bakılırsa daha kıpkızıl bir mat antrasit gri renginde tasarımlanır.

Antrasit rengi denk odası Antrasitin dinlendirici bir renk olması neticesinde bu rengin yatak odalarında kullanılmaya mebdelandığını son zamanlarda sıklıkla görüyoruz.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile vesair tarafta canlı ve daha yoğun tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları farklı bezemeli unsurlarla kolay intibak sağlamlayarak odanın estetiğini zenginleştirir. Antrasit renkli mobilyalar oturma odasına yanıltıcı ve sıcak bir alım tren.

Report this wiki page